Mainokset

Kultainen borssikeitto resepti

Mainokset

Kultainen borssikeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Kultainen borssi
  4. 6 annosta
  5. 300 g keräkaalia
  6. 200 g lanttua
  7. 100 g palsternakkaa
  8. 2 kpl porkkanaa
  9. 1 kpl sipulia
  10. 1 kpl lehtiselleriä
  11. 2 kpl valkosipulinkynttä
  12. 11 dl vettä
  13. 2 kpl kasvisliemikuutiota
  14. 1½ rkl hunajaa
  15. 1½ rkl viinietikkaa
  16. 25 g tomaattipyreetä
  17. 1 rkl rypsiöljyä
  18. 1 rkl maustepippuria (kokonaisia)
  19. 2 kpl laakerinlehteä
  20. ¼ tl mustapippuria
  21. ¼ tl kurkumaa
  22. 200 g nakkeja (paloiteltuna)
  23. ¼ tl suolaa
  24. 150 g smetanaa
  25. Valmistele vihannekset. Silppua kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori
  26. lanttu, palsternakka ja porkkanat ja leikkaa ne tulitikun kokoisiksi
  27. paloiksi. Kuori ja leikkaa suikaleiksi myös sipulit, sellerinvarsi ja
  28. valkosipulikynnet.
  29. Kaada vihannessuikaleet kattilaan ja lisää kaikki loput aineet, lukuun
  30. ottamatta makkaroita, suolaa ja smetanaa. Vihannekset eivät heti peity
  31. veteen, mutta kypsyessään ne menevät kasaan. Kuumenna keitto kiehuvaksi
  32. ja anna sen poreilla hiljaa kannen alla tunti, kunnes vihannekset ovat
  33. pehmeitä. Mitä kauemmin keitto saa hautua, sen maukkaampaa se on.
  34. Paloittele valmiin keiton joukkoon makkarat ja kiehauta keitto
  35. uudelleen. Tarkista suola ja lisää vielä halutessasi aavistus
  36. mustapippuria. Jos haluat keittoon voimakkaamman keltaisen värin, voit
  37. lisätä vielä myös hiukan kurkumaa.
  38. Tarjoile keitto smetanan tai ranskankerman kanssa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit