Mainokset

Kuningatarjuustokakku

Mainokset

Kuningatarjuustokakku
 
Aineosat
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 ,5 dl vadelmia
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • pehmeää margariinia
  • kermaviiliä
  • 1 ,5 dl mustikoita
  • tummaa keksiä
  • 3 munaa
  • musikoita ja vadelmia
  • 150 g ranskankermaa
  • 1 rkl sokeria
Ohjeet
  1. Jauha keksit tasaiseksi seokseksi pehmeän rasvan kanssa. Painele keksimuruseos leivinpaperilla vuoratun 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle. Paista ensin pohjaa 175 asteessa 15 minuuttia. Sekoita täytteen aineet keskenään. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista uunin alatasossa noin 50 minuuttia tai kunnes täyte on täysin hyytynyt. Nosta kakku jäähtymään noin puoleksi tunniksi. Sekoita pinnalle tulevan täytteen aineet keskenään. Levitä täyte varovaisesti jäähtyneen kakun pinnalle. Paista vielä noin 10 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja nosta vetäytymään jääkaappiin yön yli. Koristele kakku halutessasi tuoreilla marjoilla.

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit