Mainokset

Kuorrutettu kaura-vanilja-Amarula resepti

Mainokset

Kuorrutettu kaura-vanilja-Amarula resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Kuorrutettu kaura-vanilja-Amarula
  3. 6 annosta
  4. 100 g kaurakeksejä
  5. ½ dl pistaaseja
  6. 6 dl vaniljajäätelöä
  7. 1½ dl kermalikööriä (Amarula)
  8. 2 kpl valkuaista
  9. 2 rkl tomusokeria
  10. Koristeluun
  11. 2 rkl pistaaseja (rouhittuna)
  12. Murskaa kaurakeksit ja rouhi pistaasit erikseen esim.
  13. tehosekoittimessa. Yhdistä seokset.
  14. Jaa seos uuninkestäviin kahvikuppeihin tai pieniin
  15. jälkiruoka-astioihin. Pane jokaiseen kuppiin jäätelöpallo ja kaada
  16. päälle Amarula -likööriä.
  17. Vaahdota valkuaiset ja tomusokeri kovaksi vaahdoksi ja jaa vaahto
  18. jälkiruoka-annosten päälle. Ripottele pintaan pistaasimuruja.
  19. Kuorruta annoksia uunissa 250 asteessa 23 minuuttia tai kunnes pinta
  20. on hieman ruskea. Tarjoile välittömästi sellaisenaan tai kuuman
  21. kahvin/teen kera.
  22. Jälkiruoan voi valmistaa myös yhteen koverrettuun ananakseen, joskin
  23. tuolloin esivalmistelu vie hieman enemmän aikaa. Koverra ananasliha
  24. pitkittäin halkaistuista ananaksesta. Valuta n. 2 dl ananaslihaa ja jaa
  25. se ananaspuolikkaiden pohjalle. Lisää loput ainekset, kuten edellä.
  26. Tarjoile yksi puolikas kahdelle ruokailijalle.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaattikeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit