Mainokset

Kurttukaalikeitto

Mainokset

Kurttukaalikeitto
 
Aineosat
  • valkosipulinkynttä
  • vettä, suolaa
  • 1 kurttukaali
  • 1 - 2 yrttiliemikuutiota, esim. valkosipuli-persiljakuutiota tai tomaattiliemikuutiota
  • vehnäjauhoja
  • 1 - 2 perunaa
  • 1 - 2 pussia (á 200 g) pakastettuja keittokasviksia
  • 300 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • suolaa ja pippuria
  • persiljaa
Ohjeet
  1. Huuhdo kaali ja suikaloi siitä 5-6 lehteä kattilaan. Kuori ja suikaloi joukkoon sipuli. Lisää vettä ja hiukan suolaa. Keitä kaali pehmeäksi. Murenna sekaan liemikuutiot ja lisää hiukan vettä. Kuumenna keitos uudelleen kiehuvaksi ja lisää pakastekasvikset sekä hiukan perunaa pieninä kuutioina. Keitä kasvikset kypsiksi.Ruskista samalla jauheliha muruiksi, mausta hyvin ja lisää jauhot. Kaada seos keittoon. Huuhtele pannu paistamisen jäljiltä vesitilkalla, kiehauta ja kaada sekin keittoon. Sekoita ja kypsennä 5-10 minuuttia. Silppua pinnalle persiljaa.

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit