Mainokset

Kyljys Porsaankyljykset resepti

Mainokset

Kyljys Porsaankyljykset resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Porsaankyljykset
  4. 4 annosta
  5. 600 g porsaankyljyksiä
  6. 1 tl suolaa
  7. ½ tl mustapippuria
  8. 3 rkl voita
  9. 1 kpl sipulia
  10. 2 rkl mustapippuria (kokonaisia)
  11. Kastike
  12. 1 dl ruokakermaa
  13. 1 rkl vehnäjauhoja
  14. Mausta porsaankyljykset suolalla ja pippurilla. Paista paistokasarissa
  15. pienessä määrässä rasvaa lihoihin kaunis ruskea paistopinta. Lisää
  16. vettä sen verran, että lihat juuri ja juuri peittyvät.
  17. Kuori ja lohko sipuli kuuteen osaan. Lisää sipuli ja maustepippurit
  18. paistokasariin. Anna hautua kannen alla 3045 minuuttia.
  19. Nosta lihat hetkeksi lautaselle. Siivilöi haudutusliemi ja kaada neste
  20. takaisin kasariin. Sekoita keskenään kerma ja jauhot. Suurusta liemi
  21. kermalla. Anna kiehua muutama minuutti ja nosta porsaankyljykset
  22. takaisin kastikkeeseen.
  23. Nauti porsaankyljykset perinteisesti perunamuusin, etikkapunajuurten ja
  24. maustekurkkujen kanssa.

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit