Mainokset

KyljysGrillikylki (Kohala Ribs) resepti

Mainokset

KyljysGrillikylki (Kohala Ribs) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 pv 2 t 30 min
  3. Grillikylki Kohala Ribs
  4. 30 annosta
  5. 10 kg siankylkeä
  6. 30 dl vettä
  7. 10 dl sipulia
  8. 4 rkl maustepippuria
  9. 10 kpl laakerinlehteä
  10. 4 rkl suolaa
  11. Marinadi
  12. 2 dl ananastäysmehua
  13. 4 dl soijakastiketta
  14. 4 dl rypsiöljyä
  15. 3 dl hunajaa
  16. 1 dl sitruunamehua
  17. 8 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  18. 2 rkl tuoretta inkivääriä
  19. 3 g tuoretta chiliä (hienonnettuna)
  20. Nosta grillikylki (300g/hlö) huoneenlämpöön noin tuntia ennen
  21. keittämistä. Lohko sipulit. Mittaa liemen aineet mahdollisimman isoon
  22. kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Nosta grillikylkipalat kiehuvaan
  23. liemeen. Lisää vettä tarvittaessa niin, että lihat peittyvät. Keitä
  24. lihat muutamassa erässä suuressa kattilassa. Anna lihojen kiehua hiljaa
  25. poreillen noin 1½ tuntia. Poista pintaan ilmestyvää vaahtoa
  26. reikäkauhalla tai kauhalla.
  27. Siirrä kattila pois liedeltä ja anna grillikylkipalojen jäähtyä
  28. liemessä. Nosta jäähtyneet grillikylkipalat liemestä ja kuivaa lihojen
  29. pinta. Nosta lihat laakeaan astiaan.
  30. Sekoita marinadin aineet keskenään ja sivele marinadi lihojen pintaan.
  31. Anna lihojen marinoitua viileässä vähintään muutama tunti. Pyyhi
  32. ylimääräinen marinadi lihojen pinnasta ja grillaa lihoja
  33. keskilämpöisessä grillissä.
  34. Sivele lihoja marinadilla grillauksen loppuvaiheessa. Leikkaa
  35. grillikylkipalat luiden välistä sormin syötäviksi suupaloiksi ja sivele
  36. vielä marinadia pintaan.
  37. Grillikyljet kannattaa keittää edellisenä päivänä ja säilyttää
  38. marinadissa kylmässä yön yli.
  39. Tarjoa jäljelle jäänyttä marinadia erikseen kulhosta, josta jokainen
  40. voi lisätä sitä annokseensa haluamansa määrän.
  41. Grillikylkien keitinliemen voit keittää kokoon ja käyttää lihaliemenä.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit