Mainokset

Lämmin voileipä Aitojen makujen lämpimät leivät resepti

Mainokset

Lämmin voileipä Aitojen makujen lämpimät leivät resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Aitojen makujen lämpimät leivät
  4. 4 annosta
  5. 400 g naudan paistijauhelihaa (Tammisen Aito Rotukarja Pihviliha)
  6. Terva-puolukkahillo
  7. 2 dl puolukoita
  8. 2 rkl hillosokeria
  9. 1½ rkl makusiirappia (terva, esim. Villiaromi)
  10. 1 rkl vettä
  11. ¼ kpl tuoretta chiliä (hienonnettuna)
  12. ⅛ tl suolaa
  13. Jauhelihapihvit
  14. ½ kpl sipulia (hienonnettuna)
  15. 1 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  16. ½ kpl tuoretta chiliä (hienonnettuna)
  17. ½ rkl voita
  18. 2 tl hp-maustekastiketta (Spicy BBQ)
  19. 2 tl soijakastiketta
  20. 1 tl suolaa
  21. ½ tl paprikajauhetta
  22. ¼ tl cayennenpippuria
  23. ¼ tl valkopippuria
  24. 1 kpl munaa
  25. 1 rkl voita
  26. Lisäksi
  27. 170 g pekonia
  28. 4 kpl sekaleipäviipaletta (esim. Pirkka auringonkukkaleipä)
  29. 250 g leipäjuustoa
  30. 100 g ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  31. Ota jauheliha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta.
  32. Valmista ensin puolukka-tervahillo. Mittaa kaikki hillon ainekset
  33. kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes hillo hieman sakenee. Anna
  34. jäähtyä.
  35. Kuullota sipulit ja chilipalko rasvassa pannulla. Anna jäähtyä.
  36. Kumoa jauheliha ja sipuliseos kulhoon. Lisää mausteet ja sekoita hyvin.
  37. Lisää lopuksi muna ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta 4 reilun
  38. kokoista pihviä. Paista pihvit voissa pannulla molemmin puolin
  39. kullanruskeiksi.
  40. Paista pekonit puhtaalla kuivalla pannulla. Kuivaa ylimääräinen rasva
  41. talouspaperiin.
  42. Kokoa leivät. Levitä leipäviipaleet leivinpaperilla vuoratulle
  43. uunipannulla. Nosta jokaisen leivän päälle 2 pekoniviipaletta ja niiden
  44. päälle jauhelihapihvi. Leikkaa jokaisen pihvin päälle iso pala
  45. leipäjuustoa.
  46. Kuumenna aitojen makujen lämpimiä leipiä 225-asteisessa uunissa, kunnes
  47. juusto hiukan sulaa.
  48. Tarjoa leipien kanssa terva-puolukkahilloa ja ranskankermaa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit