Mainokset

Lämmin voileipä Kivikauden kyljyskiusaus resepti

Mainokset

Lämmin voileipä Kivikauden kyljyskiusaus resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Kivikauden kyljyskiusaus
  4. 4 annosta
  5. 200 g perunaa
  6. 200 g bataattia
  7. 200 g porkkanaa
  8. 200 g naurista
  9. 200 g punasipulia
  10. 4 kpl valkosipulinkynttä
  11. ½ dl rypsiöljyä
  12. 1 tl suolaa
  13. ½ tl mustapippuria
  14. 600 g porsaankyljyksiä
  15. 1 tl suolaa
  16. ½ tl mustapippuria
  17. 50 g maapähkinälevitettä
  18. ½ dl maapähkinöitä (rouhittuna)
  19. Kyljysluu erottaa possun arvokkaimmat palat, sisä- ja ulkofileen,
  20. toisistaan.
  21. Pese kasvikset ja kuori tarpeen mukaan. Paloittele kaikki lohkoiksi tai
  22. tikuiksi ja kumoa kulhoon. Mittaa öljy ja mausteet kulhoon ja kääntele
  23. kasviksia mausteseoksessa. Kumoa kasvikset paistopussiin.
  24. Leikkaa kyljysten ulkoreunaan saksilla muutama viilto, niin liha ei
  25. kypsyessään käperry kupiksi. Kuivaa lihan pinta talouspaperiin.
  26. Ripottele kyljyksille suolaa sekä pippuria ja levitä toiselle puolelle
  27. maapähkinävoita. Painele pähkinärouhe kiinni maapähkinävoihin ja nosta
  28. kyljykset kasvisten päälle paistopussiin. Sulje pussi ja tee siihen
  29. pieni ilmareikä. Nosta paistopussi uunipellille. Kypsennä 200 asteessa
  30. noin 30 minuuttia.
  31. Tarjoile uunikasvikset ja kyljykset ruisleivän päällä.

Kuva galleriasta

sipsit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit