Mainokset

Länsirannikon katkarapukakkuset resepti

Mainokset

Länsirannikon katkarapukakkuset resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Länsirannikon katkarapukakkuset
  4. 16 kpl
  5. 500 g katkarapuja (pakaste)
  6. 3 kpl paahtoleipäviipaletta
  7. 2 kpl munaa
  8. 2 tl sitruunamehua
  9. 1½ rkl perunajauhoja
  10. 2 rkl majoneesia
  11. 1 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  12. ¼ tl cayennenpippuria
  13. 1 tl dijoninsinappia
  14. 1 tl worcestershirenkastiketta
  15. ½ tl currya
  16. ¼ tl valkopippuria
  17. 1 rkl parmesaanijuustoa (raastettuna)
  18. Hienonna valutetut katkaravut karkeaksi rouheeksi. Leikkaa leivistä
  19. reunat pois ja hienonna sisus.
  20. Vatkaa munat kevyesti kulhossa. Sekoita joukkoon leipämurut,
  21. sitruunamehu, perunajauhot, majoneesi, tilli ja mausteet. Parmesaanin
  22. käyttö ei ole välttämätöntä, mutta antaa pikantin lisän. Anna taikinan
  23. vetäytyä jääkaapissa noin puoli tuntia.
  24. Ota taikinasta ruokalusikalla kakkaroita, nosta ne lettupannulle tai
  25. paistinpannulle ja tasoita pinta lusikalla. Paista kakkusia miedolla
  26. lämmöllä molemmilta puolilta muutama minuutti.
  27. Katkarapukakkusia tarjotaan perinteisesti tartarkastikkeen kanssa.
  28. Kotoinen kermaviilikastike maistuu myös raikkaalta ja erilaiset
  29. chilikastikkeet antavat halutessa lisäpotkua katkaravun makuun.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit