Mainokset

Laatikko Lohilaatikko resepti

Mainokset

Laatikko Lohilaatikko resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 45 min
  3. Lohilaatikko
  4. 8 annosta
  5. 150 g purjoa
  6. 1 kg perunaa
  7. 250 g kirjolihifileetä
  8. 100 g kylmäsavustettua kirjolohta
  9. 2 tl sitruunapippuria (suolaton)
  10. ¾ tl suolaa
  11. 3 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  12. Munamaito
  13. 6 dl kevytmaitoa
  14. 3 kpl munaa
  15. ½ tl suolaa
  16. Halkaise ja huuhtele purjo. Viipaloi purjo ja kuoritut perunat. Poista
  17. kirjolohesta nahka ja ruodot, viipaloi kala.
  18. Lado purjo-, peruna-, kirjolohi- ja kylmäsavukirjolohiviipaleet sekä
  19. mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan. Jätä kerros
  20. perunaviipaleita pinnalle.
  21. Sekoita munamaito. Vatkaa munien rakenne rikki ja yhdistä kaikki aineet
  22. keskenään. Kaada seos vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 1 t 45 min,
  23. kunnes perunat ovat kypsiä ja lohilaatikon pinta on kauniin ruskea.
  24. Peitä lohilaatikon pinta tarvittaessa leivinpaperilla kypsennyksen
  25. loppupuolella. Anna lohilaatikon vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit