Mainokset

Lammas-mangovartaat resepti

Mainokset

Lammas-mangovartaat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Lammas-mangovartaat
  4. Tälle reseptille suosittelemme
  5. Chill Out Shiraz Rosé 3 l
  6. 6 annosta
  7. 750 g lampaanfileetä
  8. 8 kpl valkosipulinkynttä
  9. 1 rkl rypsiöljyä
  10. ½ tl suolaa
  11. ½ tl mustapippuria
  12. 2 kpl tuoretta mangoa
  13. Pane puiset varrastikut veteen likoamaan.
  14. Siisti ja kuivaa lihan pinta. Leikkaa liha noin kahden sentin
  15. kuutioiksi kulhoon. Viipaloi sekaan valkosipulinkynnet ja lisää tilkka
  16. öljyä. Sekoitan. Nosta peitettynä sivuun noin puoleksi tunniksi ja
  17. sekoita kerran marinoimisen aikana.
  18. Kuori ja kuutioi mangot 2 cm:n kuutioiksi.
  19. Työnnä liotettuihin tikkuihin vuoronperään liha- ja mangokuutioita ja
  20. nosta valmiit vartaat leivinpaperin päälle uunipellille.
  21. Grillaa vartaita grillivastuksen alla uunissa noin 5 minuutin ajan ja
  22. käännä vartaat. Grillaa kunnes liha on lähes kypsää. Liha on mehevämpää
  23. syötävää, mikäli se on vielä aavistuksen punertavaa sisältä.
  24. Mausta vartaat suolalla ja mustapippurilla ennen tarjoilua. Tarjoa
  25. pinaatticannelonien kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit