Mainokset

Lammaspaisti 1

Mainokset

Lammaspaisti 1
 
Aineosat
  • 1 dl kermaa
  • porkkanaa
  • paistolientä
  • kylmää vettä
  • palsternakkaa
  • sipulia
  • 1 rkl rosmariinia
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl suolaa
  • 1 (noin 2 kg) luuton lampaanpaisti
  • öljyä
  • 1 rkl timjamia
  • valkosipuli (noin 10 kynttä)
  • iso paistopussi
  • 2 tl mustapippuria
  • vehnäjauhoja
  • lanttua
Ohjeet
  1. Poista sulatetusta lihasta kalvot. Sekoita öljyyn mausteet ja pilkotut valkosipulinkynnet ja hiero tahna lihaan. Anna marinoitua pussissa 2 vrk. Ota paisti huoneenlämpöön tunti ennen paistamista. Voit halutessasi lisätä paloiteltuja kasviksia paistopussiin. Kypsennä 130 asteessa n. 3 tuntia, kunnes lihalämpömittari näyttää n. 75 astetta. Siivilöi paistoliemi kattilaan. Kääri liha folioon ja anna levähtää n. puoli tuntia ennen leikkaamista. Kuumenna liemi, suurusta vehnäjauhoilla ja keitä pari minuuttia. Lisää kerma ja mausteet. Leikkaa paisti ja tarjoile kastikkeen ja perunoiden kanssa.

Kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit