Mainokset

Lammaspaisti

Mainokset

Lammaspaisti
 
Aineosat
  • 2 tuoretta rosmariininoksaa tai 1 rkl kuivattua rosmariinia
  • kermaa halutessasi
  • 1 tl suolaa
  • vehnäjauhoja
  • mustapippuria ja rosmariinia
  • vettä tai mustaa kahvia
  • paistolientä
  • lammaspaisti ,varaa lihaa 200-250g/syöjä
  • mustapippurirouhetta
Ohjeet
  1. Pyyhi liha puhtaaksi veteen kastellulla talouspaperilla, jos tarpeen. Ripottele pintaan suolaa ja pippuria. Nosta liha paistopussiin ja lihan päälle kuivattua rosmariinia tai tuoreet rosmariinin oksat. Sulje pussi, leikkaa sen yksi kulma auki ja nosta paisti uunipannulle. Kypsennä paistia 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia. Tai käytä lihalämpömittaria. Työnnä se paistin paksuimpaan luuttomaan osaan. Kun lihan sisälämpötila on 70 astetta, paisti on punertava. Liha on täysin kypsää, kun sisälämpötila on 75 astetta.Ota talteen paistoliemi pussista ja jäähdytä se. Kuori rasva pois liemen pinnasta lusikalla ja heitä pois. Laimenna liemi kylmällä vedellä tai kahvilla.Vatkaa sekaan jauhot ja keitä kastiketta edelleen sekoittaen 5-10 minuuttia. Mausta kastike paistin mausteilla ja vaalenna ruokakermalla, jos haluat.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit