Mainokset

Lammaspata 2

Mainokset

Lammaspata 2
 
Aineosat
  • lihalientä
  • 1 valkosipuli
  • öljyä
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 2 tl suolaa
  • punaviiniä
  • laakerinlehteä
  • 1 ,5 kg luutonta karitsanpaistia
  • 1 dl tomaattisosetta
  • 2 sipulia
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl rosmariinia
  • 3 porkkanaa
  • 1 prk tomaattimurskaa (400 g)
  • 2 tl juustokuminaa
Ohjeet
  1. Poista kalvot lihasta. Kuutioi liha. Kuori porkkanat ja sipulit ja lohko ne. Kuori ja paloittele valkosipuli. Ruskista lihat öljyssä pannulla pienissä erissä ja siirrä ne pataan. Lisää viimeisten lihapalojen joukkoon raastettu inkivääri, juustokumina ja porkkana- ja sipulit. Sekoita pataan tomaattimurska ja -sose, lihaliemi, punaviini ja mausteet. Lisää laakerinlehdet ja peitä pata kannella. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin kolme tuntia välillä sekoittaen.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkeleet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit