Mainokset

Lammaspata Kolmen sipulin lammaspata resepti

Mainokset

Lammaspata Kolmen sipulin lammaspata resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 25 t
  3. Kolmen sipulin lammaspata
  4. 10 annosta
  5. 1½ kg lampaanpaistia (luutonta)
  6. Marinadi
  7. 1 kpl kokonaista valkosipulia
  8. 190 g hillosipuleita (liemineen)
  9. 1 dl soijakastiketta
  10. 1 dl oliiviöljyä
  11. 3 rkl yrttimaustesekoitusta (suolaton) (Herbes de Provence)
  12. 2 rkl hunajaa
  13. ½ tl maustepippuria
  14. Pataan
  15. 3 kpl jättisipulia
  16. 5 dl keskiolutta (Nikolai Tumma Lager)
  17. 1 tl suolaa
  18. 3 dl ruokakermaa
  19. 1 rkl tummaa kastikesuurustetta
  20. Pinnalle
  21. 4 rkl persiljaa
  22. Poista paistista rasva. Leikkaa liha 4 x 4 cm:n kuutioiksi.
  23. Kuori valkosipuli ja silppua kynnet karkeaksi hakkelukseksi. Sekoita
  24. marinadin kaikki aineet huolellisesti isossa kulhossa. Lisää lihat
  25. marinadiin, sekoita ja peitä astia hyvin. Anna maustua jääkaapissa
  26. seuraavaan päivään.
  27. Kaada lihat marinadeineen pataan tai uuninkestävään vuokaan. Kuori
  28. sipulit. Lisää ne isoina lohkoina mukaan. Kaada joukkoon pullollinen
  29. olutta ja sekoita.
  30. Kypsennä noin 3 tuntia 150-asteisessa uunissa tai hellalla hauduttaen.
  31. Lisää olutta tarpeen mukaan. Tarkista suola, ja lisää sitä
  32. tarvittaessa. Kun liha on mureaa, lisää kerma pataan ja sekoita
  33. kunnolla. Halutessasi voit suurustaa kastikkeen.
  34. Ripottele kolmen sipulin lammaspadan pinnalle runsaasti persiljaa ennen
  35. tarjoilua.
  36. Mehevän kolmen sipulin lammaspadan seuraksi sopii omatekoinen
  37. perunamuusi, keitetyt perunat tai riisi.
  38. Juomasuositus: Nikolai Tumma Lager -olut.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit