Mainokset

Lammasruukku

Mainokset

Lammasruukku
 
Aineosat
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 1 kg luutonta lammaspaistia
  • 1 tl suolaa
  • laakerinlehteä
  • punaviiniä
  • öljyä paistamiseen
  • valkosipulin kynttä
  • 3 rkl suurustetta ruskeille kastikkeille
  • vettä
  • 10 mustaippuria
Ohjeet
  1. Ota lammaspaisti jääkaappiin sulamaan 2 vrk ennen kypsentämistä. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen paloittelemista. Leikkaa liha reiluksi paloiksi ja anna tarvittaessa vielä lämmetä lähes huoneenlämpöiseksi. Kuori ja paloittele valkosipulit, sipulit ja porkkanat. Ruskista lihapalat pannulla öljyssä useammassa erässä, ettei pannu jäähdy liikaa ja nesteet valu lihasta pois. Nosta paistetut lihapalat uunipataan, mausta ja lisää kasvikset. Kaada päälle vesi ja punaviini. Kypsennä ruokaa 150 asteessa kaksi tuntia. Sekoita suuruste joukkoon paistamisen loppuvaiheessa ja pane ruukku uuniin vielä hetkeksi. Tarjoile perunoiden tai riisin kanssa.

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit