Mainokset

Lammasta ruotsalaisittain resepti

Mainokset

Lammasta ruotsalaisittain resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 20 min
  3. Lammasta ruotsalaisittain
  4. 6 annosta
  5. 1 kg lampaanpaistia
  6. ½ tl suolaa
  7. ½ tl mustapippuria
  8. 16 kpl salottisipulia
  9. 1 kpl porkkanaa
  10. 200 g tuoreita herkkusieniä
  11. 1 kpl kesäkurpitsaa
  12. 1 rkl voita
  13. 1 rkl oliiviöljyä
  14. 2 rkl dijoninsinappia
  15. 1 kpl kasvisliemikuutiota
  16. 1 rkl balsamiviinietikkaa
  17. 2 dl kuivaa valkoviiniä
  18. 150 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  19. ½ tl suolaa
  20. ½ tl mustapippuria
  21. 2 dl lehtipersiljaa
  22. 2 dl tuoretta basilikaa
  23. Ota liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Nosta liha kokonaisena kattilaan
  24. ja kaada joukkoon vettä sen verran, että se lähes peittyy.
  25. Lisää veteen suolaa ja pippuria ja anna lihan kypsyä liemessä reilun
  26. tunnin ajan. Ota keittämisen aikana pinnalle kertyvä vaahto kauhalla
  27. pois.
  28. Jäähdytä liha ja leikkaa se noin 3 sentin paksuisiksi suikaleiksi.
  29. Leikkaa sipulit ja porkkana renkaiksi, herkkusienet lohkoiksi ja
  30. kesäkurpitsa puolikkaiksi. Kuullota sipuleita ja porkkanoita hetki
  31. paistokasarissa. Lisää herkkusienet ja kesäkurpitsat ja jatka
  32. kuullottamista.
  33. Lisää lihasuikaleet ja muut ainekset lukuun ottamatta yrttejä ja anna
  34. kastikkeen muhia, kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.
  35. Mausta kastike silputuilla yrteillä ja nosta tarjolle. Tarjoa
  36. lammaskastikkeen kanssa lohkoperunoita.

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit