Mainokset

Lammastagine

Mainokset

Lammastagine
 
Aineosat
  • 2 tl kanelia
  • päärynää
  • tuoretta korianteria
  • inkivääriä raastettuna
  • öljyä
  • 1 tl kuminaa
  • 1 kg pakastettua lampaanpaistia
  • valkosipulin kynttä
  • öljy-margariiniseosta
  • 1 dl manteleita
  • 1 ,5 tl suolaa
  • vettä
  • 1 tl mustapippurirouhetta
  • 2 sipulia
  • couscousia
Ohjeet
  1. Ota paisti sulamaan 1-2 vuorokautta aikaisemmin jääkaappiin. Ota liha huoneenlämpöön ja poista paistista ylimääräinen rasva ja kalvot. Paloittele liha. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet. Murskaa kuminansiemenet huhmaressa, lisää mustapippurirouhe, kaneli, suola, inkivääri, valkosipuli ja öljy. Sekoita mausteet tasaiseksi tahnaksi ja lisää se lihapalojen joukkoon. Anna lihojen maustua jääkaapissa tai kypsennä heti kuumalla pannulla kahdessa erässä öljy-margariiniseoksessa. Kuullota myös sipulit. Kaada lihat ja sipulit taginepataan tai kannelliseen uuniastiaan. Lisää vettä sen verran, että lihat peittyvät, n. 4 dl. Kypsennä pataa uunissa 175 asteessa noin 2 tuntia. Lisää pataan kuoritut ja lohkotut päärynät. Kuumenna uunissa noin 15 minuuttia. Paahda pannulla halutessasi padan pinnalle vielä manteleita ja lisää tuoretta korianteria. Tarjoa ruoka couscousin kanssa. Katso valmistusohje pakkauksesta.

Kuva galleriasta

kanapasta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit