Mainokset

Lampaan filee persiljapestolla

Mainokset

Lampaan filee persiljapestolla
 
Aineosat
  • pakastettua lampaan ulkofileetä
  • oliiviöljyä
  • murskattua valkosipulinkynttä
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl sitruunamehua
  • pinjansiemeniä
  • 1 ruukku persiljaa
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • öljyä
  • suolaa
Ohjeet
  1. Sulata lihat jääkaapissa ja ota ne huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Hienonna pinjansiemenet ja murskatut valkosipulinkynnet karkeaksi. Lisää joukkoon parmesaani, persilja ja pippuri ja aja tasaiseksi. Mausta sitruunamehulla ja lisää öljyä kunnes syntyy tahna. Kuivaa fileet talouspaperilla. Poista lihan pinnalta kalvot. Ruskista fileet öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta ne uunivuokaan. Levitä fileiden pintaan persiljapestoa. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia tai käytettäessä paistomittaria sisälämpö on 56–58 astetta. Nosta vuoka uunista ja peitä foliolla niin, ettei kuorrutus tartu folioon. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Kuva galleriasta

kana_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit