Mainokset

Lampaankyljys Lampaankyljykset ja egyptiläinen couscous resepti

Mainokset

Lampaankyljys Lampaankyljykset ja egyptiläinen couscous resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Lampaankyljykset ja egyptiläinen couscous
  4. 4 annosta
  5. 1,2 kg lampaankyljyksiä
  6. 3 rkl mausteseosta (NoMu Lamb Rub)
  7. ½ dl oliiviöljyä
  8. ½ tl suolaa
  9. ½ tl mustapippuria
  10. Couscous
  11. 1¼ dl oliiviöljyä
  12. 1 kpl sipulia (silputtuna)
  13. 1 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  14. 2 rkl mausteseosta (NoMu Moroccan Rub)
  15. 5 dl couscousia
  16. 7 dl kanalientä
  17. 2 dl sitruunamehua
  18. 50 g mausteseosta (NoMu Egyptian Dukkah)
  19. ¼ tl suolaa
  20. ¼ tl mustapippuria
  21. 1 dl lehtipersiljaa (silputtuna)
  22. Sekoita mausteseos öljyyn ja hiero lampaankyljyksiin. Anna marinoitua
  23. huoneenlämmössä vähintään tunnin ajan.
  24. Kuumenna parila ja ruskista kyljykset nopeasti molemmin puolin kuumalla
  25. pannulla. Liha saa mielellään jäädä punertavaksi sisältä. Siirrä
  26. kyljykset pois pannulta ja anna vetäytyä parin minuutin ajan. Pidä
  27. lämpiminä ruokailuhetkeen.
  28. Valmista couscous. Kuumenna puolet oliiviöljystä paistokasarissa.
  29. Kuullota sipulit öljyssä, lisää valkosipuli ja mausteseos. Kääntele
  30. seosta pari minuuttia, jotta aromit vapautuvat.
  31. Sekoita joukkoon couscous ja lisää kanaliemi. Sekoita ja anna hautua
  32. kannen alla pienellä lämmöllä noin 10 minuuttia. Nosta kansi ja
  33. kuohkeuta seosta haarukalla nostelemalla. Lisää oliiviöljyä ja
  34. sitruunamehua.
  35. Mausta egyptiläinen couscous dukkahilla, suolalla ja pippurilla.
  36. Kääntele yrttisilppu couscousin joukkoon juuri ennen tarjoilua.
  37. Tarjoa lampaankyljykset egyptiläisen couscousin kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit