Mainokset

Lasagne Graavilohilasagne resepti

Mainokset

Lasagne Graavilohilasagne resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Graavilohilasagne
  4. 6 annosta
  5. Kastike
  6. 1 rkl rypsiöljyä
  7. 250 g purjoa
  8. 2 rkl vehnäjauhoja
  9. 3 dl ruokakermaa
  10. 3 dl kevytmaitoa
  11. 750 g tomaattia (kuutioituna)
  12. 1 kpl valkosipulia (solo)
  13. ½ dl sitruunamehua
  14. 1½ rkl sokeria
  15. 1½ tl suolaa
  16. ½ tl mustapippuria
  17. Lisäksi
  18. 250 g graavilohta
  19. 150 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (mustaleima)
  20. 2 dl tuoretta basilikaa
  21. 250 g pastaa (lasagne)
  22. Tarjoiluun
  23. 2 dl rucolaa
  24. Jos käyttämäsi graavilohi on voimakkaasti suolattua, vähennä suolan
  25. määrää ruoassa.
  26. Valmista lasagne edellisenä päivänä.
  27. Tee kastike. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota siinä purjot.
  28. Lisää vehnäjauhot ja kääntele hetki. Kumoa kasariin kermamaito ja anna
  29. kiehahtaa. Lisää kuutioidut tomaatit, valkosipuli, sitruunamehu sekä
  30. mausteet. Nosta kasari syrjään.
  31. Nosta kauhallinen kastiketta voidellun lasagnevuoan pohjalle ja lado
  32. päälle kerros lasagnelevyjä. Kauho lasagnelevyille kastiketta ja levitä
  33. päälle graavilohta, juustoa ja silputtua basilikaa. Tee kaikki
  34. kerrokset näin, kunnes kaikki lasagnelevyt on käytetty.
  35. Säästä päällimmäiseksi annos kastiketta sekä kolmasosa juustosta.
  36. Peitä graavilohilasagne foliolla ja kypsennä 200-asteisessa uunissa
  37. noin 40 minuuttia. Jäähdytä graavilohilasagne ja nosta jääkaappiin
  38. yöksi.
  39. Kuumenna graavilohilasagne tarjolle ilman foliota. Revi lasagnen päälle
  40. tuoretta rucolaa. Tarjoa seurana marinoituja vihreitä papuja.

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit