Mainokset

Lasagne Oregano-kasvislasagne resepti

Mainokset

Lasagne Oregano-kasvislasagne resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Oregano-kasvislasagne
  4. 6 annosta
  5. 10 kpl tomaattia
  6. 2 kpl munakoisoa
  7. 150 g pinaattia
  8. 3 rkl rypsiöljyä
  9. 400 g mozzarellajuustoa (raastettuna)
  10. 2 dl tuoretta oreganoa (silputtuna)
  11. 250 g lasagnelevyjä (tuore)
  12. Pese tomaatit ja munakoisot ja viipaloi ne esim. vihannesleikkurilla
  13. noin ½ sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  14. Poista isoista pinaatinlehdistä kova keskiruoti ja ryöppää lehdet
  15. nopeasti. Valuta siivilässä ja hienonna.
  16. Lado munakoisot työpöydälle leivinpaperin päälle ja ripottele pintaan
  17. suolaa. Anna suolan vaikuttaa vartin verran ja pyyhi sitten
  18. talouspaperilla kyyneleet pois. Paahda munakoisot parilalla
  19. öljytilkassa ruskeiksi molemmin puolin.
  20. Rakenna lasagne voideltuun uunivuokaan (20 x 30 cm, 3 l vetoinen)
  21. siten, että levität pohjalle lasagnelevyn ja sitten kerroksittain
  22. tomaattia, munakoisoa ja pinaattia sekä juustoraastetta. Ripottele
  23. väleihin runsaasti tuoretta oreganoa sekä tarvittaessa suolaa,
  24. mustapippurirouhetta. Tee 3 täytekerrosta. Lado päällimmäiseksi
  25. lasagnelevykerros ja sen päälle loput juustoraasteesta. Jos
  26. tomaattiviipaleita on jäljellä, levitä ne sievästi juuston päälle
  27. oreganonoksien
  28. kanssa.
  29. Paista lasagnea 175 asteessa noin 45 minuuttia. Peitä vuoka foliolla ja
  30. anna oregano-kasvislasagnen vetäytyä vartin verran ennen tarjoilua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit