Mainokset

LasagneLasagne Vierumäki Gardenin tapaan resepti

Mainokset

LasagneLasagne Vierumäki Gardenin tapaan resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 3 t
  3. Lasagne vierumäki gardenin tapaan
  4. 8 annosta
  5. 400 g pastaa (lasagne)
  6. Bolognesekastike
  7. 500 g naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  8. 100 g savustettua siankylkeä
  9. 2 kpl sipulia
  10. 2 kpl valkosipulinkynttä
  11. 2 kpl porkkanaa
  12. 1 kpl palsternakkaa
  13. 200 g kuorittuja tomaatteja
  14. ½ tl suolaa
  15. ½ tl mustapippuria
  16. 1 dl tuoretta basilikaa
  17. Juustokastike
  18. 10 dl kevytmaitoa
  19. 50 g voita
  20. 1 dl vehnäjauhoja
  21. 200 g sulatejuustoa
  22. 100 g kermajuustoa
  23. ½ tl suolaa
  24. ½ tl valkopippuria
  25. ¼ tl muskottipähkinää
  26. Ota jauheliha huoneenlämpöön. Kuutioi savukylki ja kasvikset pieniksi
  27. kuutioiksi. Ruskista kasarissa savukylkikuutiot ja kasvikset. Lisää
  28. kuoritut tomaatit ja kypsennä noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä.
  29. Lisää lämpöä ja sekoita jauheliha kasvisten sekaan. Anna hautua
  30. miedolla lämmöllä 12 tuntia, niin että kasvikset hajoavat kastikkeen
  31. sekaan.
  32. Lisää haudutuksen aikana tarvittaessa vettä tai valkoviiniä, ettei
  33. kastike kuivu liiaksi. Mausta lopuksi maun mukaan suolalla, pippurilla
  34. ja tuoreella basilikalla.
  35. Valmista juustokastike. Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä ja
  36. sekoita vehnäjauhojen kanssa paksuksi tahnaksi. Lisää maito seokseen
  37. vähitellen, voimakkaasti sekoittaen. Keitä sekoitellen noin 10
  38. minuuttia, että jauhot kypsyvät. Lisää sekaan juustot ja mausteita maun
  39. mukaan ja hauduta vielä hetki.
  40. Kasaa lasagne kerroksittain uunivuokaan niin, että pohjalle tulee
  41. lasagnelevy, päälle bolognesekastiketta ja sen päälle juustokastiketta.
  42. Vuoan päällimmäiseksi lasagnelevyt ja juustokastiketta sekä
  43. juustoraastetta.
  44. Paista 150 asteessa 11½ tuntia niin, että lasagnelevyt ovat
  45. pehmenneet ja pinta on kauniin ruskea. Anna lasagnen vetäytyä
  46. peitettynä pöydällä ennen tarjoilua noin puoli tuntia. Koristele
  47. lasagnen pinta halutessasi tuoreella basilikalla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit