Mainokset

Laskiaispulla Isot laskiaispullat resepti

Mainokset

Laskiaispulla Isot laskiaispullat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Laskiaispullat
  4. 12 kpl
  5. 5 dl kevytmaitoa
  6. 50 g hiivaa
  7. 1 dl sokeria
  8. 1 tl suolaa
  9. 2 tl kardemummaa
  10. 1 kpl munaa
  11. 75 g mantelimassaa
  12. 12 dl vehnäjauhoja
  13. 150 g voita
  14. Voiteluun
  15. 1 kpl munaa
  16. Väliin
  17. 1 dl vadelmahilloa
  18. 75 g mantelimassaa
  19. 2 dl kuohukermaa
  20. Koristeluun
  21. 1 dl tomusokeria
  22. Jättilaskiaispullat valmistuvat tavallisten pullien tapaan. Liuota
  23. hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, suola,
  24. kardemumma, muna, raastettu mantelimassa ja osa vehnäjauhoista.
  25. Lisää jauhoja vähitellen ja vaivaa taikina pehmeäksi ja kimmoisaksi.
  26. Lisää pehmeä rasva alustamisen loppupuolella.
  27. Peitä taikinakulho leivinliinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa
  28. noin puoli tuntia.
  29. Jaa kohonnut taikina paloiksi ja pyörittele ne pulliksi leivinpaperin
  30. päälle. Kohota.
  31. Voitele kohonneet pullat munalla.
  32. Paista laskiaispullia 200 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä
  33. ritilällä.
  34. Leikkaa laskiaispullien hattuosa pois ja lusikoi pohjien keskelle
  35. hillosilmät.
  36. Raasta mantelimassa hienolla raastinterällä vaahdotetun kerman joukkoon
  37. ja pursota vaahto hillon ympärille. Kokoa pullat herkuttelukuntoon.
  38. Tuprauta päälle tomusokeria.

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit