Mainokset

Laskiaispulla Perinteiset laskiaispullat resepti

Mainokset

Laskiaispulla Perinteiset laskiaispullat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Perinteiset laskiaispullat
  4. 12 kpl
  5. Taikina
  6. 2½ dl täysmaitoa
  7. 25 g hiivaa
  8. 1½ dl sokeria
  9. 1 tl kardemummaa
  10. ½ tl suolaa
  11. 7 dl vehnäjauhoja
  12. 75 g voita
  13. Voiteluun
  14. 1 kpl munaa
  15. Täyte
  16. 4 dl kuohukermaa
  17. 1 rkl sokeria
  18. 150 g mantelimassaa
  19. Koristeluun
  20. 2 rkl tomusokeria
  21. Kuumenna maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva joukkoon. Lisää sokeri,
  22. kardemumma ja suola. Sekoita joukkoon reilu puolet jauhoista. Vatkaa
  23. vellimäistä seosta hetki, niin taikinaan muodostuu parempi sitko. Lisää
  24. jauhoja koko ajan alustaen. Vaivaa taikinaa loppuvaiheessa pehmeä,
  25. huoneenlämpöinen rasva.
  26. Peitä kulho ja kohota taikina kooltaan lähes kaksinkertaiseksi.
  27. Leivo taikinasta 12 pikkupullaa. Kohota uudelleen ja voitele munalla.
  28. Paista pullat 225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 10 15
  29. minuuttia.
  30. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja pane pursotinpussiin.
  31. Leikkaa jäähtyneistä pullista lakit irti. Täytä pullat kermavaahdolla
  32. ja mantelimassalla. Nosta lakit kanneksi. Viimeistele laskiaispullat
  33. tomusokerilla.
  34. Tarjoa perinteiset laskiasipullat kuuman maidon kera.

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit