Mainokset

Laskiaispulla Rusinaiset laskiaispullat resepti

Mainokset

Laskiaispulla Rusinaiset laskiaispullat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Laskiaispullat
  4. 12 kpl
  5. 2½ dl kevytmaitoa
  6. 25 g hiivaa
  7. 1 kpl munaa
  8. 1 dl sokeria
  9. ½ dl rusinoita
  10. 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  11. 7 dl vehnäjauhoja
  12. Pinnalle
  13. 1 kpl munaa
  14. ½ dl raesokeria
  15. Täyte
  16. 1 dl vadelmahilloa
  17. 2 dl vispikermaa (rasvaa 25 %) (vaahdotettuna)
  18. 1 rkl sokeria
  19. 1 tl vaniljasokeria
  20. Perinteiseen tyyliin laskiaispullat tarjotaan kuuman maidon kanssa.
  21. Laskiaispullat: Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murenna joukkoon
  22. hiiva. Lisää muna, sokeri, suola ja rusinat. Sekoita taikinaan
  23. vehnäjauhoja vähitellen. Lisää loppuvaiheessa pehmeä rasva ja alusta
  24. taikina tasaiseksi. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
  25. Vuoraa pelti leivinpaperilla ja nostele taikinasta kostutetuin tai
  26. öljytyin käsin pullia suoraan pellille. Peitä pullat liinalla ja anna
  27. niiden kohota vielä noin 10 minuuttia.
  28. Vatkaa munan rakenne rikki, voitele pullat ja ripota pintaan
  29. raesokeria.
  30. Paista pullia 225 asteessa reilut 10 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin
  31. kullankeltaisia.
  32. Anna laskiaispullien jäähtyä, halkaise ne ja täytä. Sipaise hilloa
  33. pohjalle. Sekoita kermavaahtoon sokeri ja vaniljasokeri, täytä
  34. rusinaiset laskiaispullat vaahdolla ja nosta kannet päälle.
  35. Voit halutessasi sekoittaa mantelimassan muruja kermavaahdon joukkoon.

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit