Mainokset

Lehtiselleriä ja voisulaa resepti

Mainokset

Lehtiselleriä ja voisulaa resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Lehtiselleriä ja voisulaa
  3. 2 annosta
  4. 2 kpl munaa
  5. 1 kpl tomaattia
  6. 2 rkl balsamiviinietikkaa
  7. ¼ tl suolaa
  8. ¼ tl valkopippuria
  9. 2 rkl tuoreyrttiseosta
  10. 8 kpl lehtiselleriä
  11. 10 dl vettä
  12. 1 tl merisuolaa
  13. 1 tl sokeria
  14. ½ dl tuoretta timjamia
  15. ½ dl lehtipersiljaa
  16. ½ dl tuoretta rakuunaa
  17. 20 g voita (sulatettuna)
  18. Keitä munia 57 minuuttia ja jäähdytä ne kylmällä vedellä. Hienonna
  19. kuoritut munat.
  20. Kuutioi pesty tomaatti ja mausta kuutiot valkoisella balsamicolla,
  21. suolalla, vastarouhitulla valkopippurilla ja tuoreyrttisilpuilla.
  22. Huuhtele lehtisellerin varret. Mittaa vesi paistokasariin. Anna veden,
  23. suolan, sokerin ja yrttien kiehua 5 minuuttia. Lisää
  24. lehtisellerinvarret ja keitä 45 minuuttia. Nosta kypsät varret
  25. talouspaperin päälle valumaan.
  26. Siirrä valutetut lehtisellerin varret lämmitetyille lautasille, tai
  27. tarjoiluvadille ja valuta kuuma voisula päälle.
  28. Tarjoa lehtisellerit tomaatti- ja munakuutioiden sekä leivän kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit