Mainokset

Leipä Juustoinen spelttiboston resepti

Mainokset

Leipä Juustoinen spelttiboston resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Juustoinen spelttiboston
  4. 16 palaa
  5. 5 dl vettä
  6. 25 g hiivaa
  7. 1 rkl siirappia
  8. 2 tl suolaa
  9. 3 dl spelttijauhoja
  10. 9 dl hiivaleipäjauhoja
  11. 2 rkl rypsiöljyä
  12. Täyte
  13. 50 g voita
  14. 75 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  15. 1½ dl ruohosipulia (hienonnettuna)
  16. Pinnalle
  17. 75 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  18. Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen. Vatkaa joukkoon siirappi, suola
  19. ja spelttijauhot. Alusta taikinaan hiivaleipäjauhot vähitellen ja lisää
  20. loppuvaiheessa joukkoon öljy. Vaivaa taikinaa, kunnes se irtoaa käsistä
  21. ja kulhon reunoista. Anna taikinan kohota liinalla peitettynä
  22. lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
  23. Kauli kohonnut taikina jauhotetulla alustalla (noin 30 x 50 cm). Sivele
  24. levylle pehmeä voi, juustoraaste ja ruohosipuli. Kääri levy rullaksi ja
  25. leikkaa 16 palaan.
  26. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 28 cm) pohjan ja reunan väliin.
  27. Voitele vuoan reunat. Nosta palat vuokaan vieri viereen. Kohota
  28. liinalla peitettynä noin 30 minuuttia.
  29. Ripottele spelttibostonin pinnalle juustoraastetta. Paista 200-asteisen
  30. uunin alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia.
  31. Vie juustoinen spelttiboston tarjolle vuoassaan. Irrota vuoan reuna
  32. ennen tarjoilua. Jokainen voi murtaa sormin leivästä palan.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit