Mainokset

Leipä Lammin ohut pitoleipä resepti

Mainokset

Leipä Lammin ohut pitoleipä resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 10 min
  3. Lammin ohut pitoleipä
  4. 30 palaa
  5. 5 dl kevytmaitoa
  6. 50 g hiivaa
  7. 1 tl suolaa
  8. 1½ dl kaurahiutaleita
  9. 9 dl hiivaleipäjauhoja
  10. 75 g voita
  11. Kuumenna maito kädenlämpöiseksi ja murenna joukkoon hiiva. Sekoita
  12. joukkoon suola, kaurahiutaleet ja osa jauhoista. Alusta taikinaan loput
  13. jauhot vähitellen ja lopuksi pehmeä voi. Taikina saa jäädä pehmeäksi.
  14. Peitä liinalla ja kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi, noin 30
  15. minuuttia.
  16. Kumoa taikina leivinpaperin päälle pellille. Taputtele taikina pellin
  17. kokoiseksi levyksi jauhotetuin käsin. Kohota liinalla peitettynä 20
  18. minuuttia.
  19. Aja levy taikinapyörällä pieniksi neliöiksi ja pistele neliöt
  20. haarukalla. Paista Lammin ohut pitoleipä 225-asteisen uunin
  21. keskitasolla 1518 minuuttia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit