Mainokset

Leipä Perunainen suppilovahveroleipä resepti

Mainokset

Leipä Perunainen suppilovahveroleipä resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 20 min
  3. Perunainen suppilovahveroleipä
  4. 1 kpl
  5. Taikina
  6. 3 dl rasvatonta maitoa
  7. 25 g hiivaa
  8. 1½ tl suolaa
  9. 2 rkl siirappia
  10. 125 g keitettyä perunaa (raasteena)
  11. 2 dl sämpyläjauhoja
  12. 5 dl vehnäjauhoja
  13. ½ dl ruokaöljyä
  14. Sienitäyte
  15. 100 g tuorejuustoa
  16. ¾ dl suppilovahveroita (kuivattuja, murskattuna)
  17. Päälle
  18. 3 rkl kurpitsansiemeniä
  19. Sekoita ensimmäiseksi täytteen suppilovahveromurske tuorejuustoon ja
  20. anna turvota.
  21. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita mukaan suola, siirappi,
  22. perunaraaste ja sämpyläjauhot. Alusta taikina vehnäjauhoilla
  23. huolellisesti kimmoisaksi ja lisää loppuvaiheessa mukaan myös öljy.
  24. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.
  25. Nujerra taikina jauhoisella leivinpöydällä, painele tai kauli 24x24 cm
  26. kokoiseksi levyksi. Levitä pinnalle sieni-juustoseos. Rullaa taikina
  27. kuten kääretorttu. Nosta soikea leipä 1½ litran vetoiseen,
  28. voideltuun vuokaan. Kohota suppilovahverolimppu peitettynä muhkeaksi
  29. eli noin 15 minuuttia.
  30. Voitele pinta munalla ja ripottele pinta tulvilleen kurpitsansiemeniä.
  31. Paista perunaista suppilovahveroleipää 200 asteessa noin 35 minuuttia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jaatelo

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit