Mainokset

Leipä Tupaantuliaisten pestoleipä resepti

Mainokset

Leipä Tupaantuliaisten pestoleipä resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Tupaantuliaisten pestoleipä
  4. 1 kpl
  5. 25 g hiivaa
  6. 2½ dl vettä
  7. 2 rkl sokeria
  8. ½ tl suolaa
  9. ½ dl oliiviöljyä
  10. 7 dl hiivaleipäjauhoja
  11. Väliin
  12. ½ dl pestoa
  13. Voiteluun
  14. 2 rkl rasvatonta maitoa
  15. Päälle
  16. ½ rkl seesaminsiemeniä
  17. Murenna hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Sekoita joukkoon sokeri tai
  18. hunaja, suola, öljy ja jauhot. Vaivaa taikinaa, kunnes se irtoaa kulhon
  19. reunoista.
  20. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi leivinliinalla peitettynä
  21. lämpimässä, vedottomassa paikassa.
  22. Vaivaa taikinaa jauhotetulla leivinalustalla ja kauli suorakulmaiseksi
  23. levyksi. Levitä pesto levylle ja kääri levy rullaksi.
  24. Nosta rulla voideltuun, noin 35 x 10 sentin kokoiseen leipävuokaan,
  25. peitä liinalla ja anna kohota noin 15 minuuttia. Voitele leipä maidolla
  26. tai vedellä ja ripottele seesaminsiemeniä päälle.
  27. Nosta leipävuoka uunin alimmalle ritilätasolle ja paista 200 asteessa
  28. noin 30 minuuttia, kunnes pestoleivän pinta on kauniisti ruskistunut.
  29. Anna pestoleivän jäähtyä. Pakkaa pestoleipä vuokineen esim.
  30. kinkunpaistopussiin tai sellofaaniin. Sulje paketti kauniilla nauhalla
  31. ja sido mukaan pieni suolapussukka sekä onnittelukortti. Anna
  32. tupaantuliaislahjana.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit