Mainokset

Leipä Tuparileipä resepti

Mainokset

Leipä Tuparileipä resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 40 min
  3. Tuparileipä
  4. 1 kpl
  5. 3 dl vettä
  6. 25 g hiivaa
  7. 1 rkl siirappia
  8. 1 tl suolaa
  9. 1 tl fenkolinsiemeniä (jauhettuna)
  10. ½ dl oliiviöljyä
  11. 7 dl hiivaleipäjauhoja
  12. Täyte
  13. ½ dl tapenadea
  14. 1 dl parmesaanijuustoa (raasteena)
  15. 2 rkl tuoretta rosmariinia
  16. Voiteluun
  17. 1 rkl oliiviöljyä
  18. ½ tl sormisuolaa
  19. Kuumenna vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää siirappi,
  20. suola, fenkoli ja öljy. Alusta taikinaan jauhot. Anna kohota lämpimässä
  21. paikassa peitettynä noin puoli tuntia.
  22. Kumoa taikina jauhotetulle työpöydälle ja kauli levyksi (40 x 30cm).
  23. Sivele levylle oliivitahnaa. Ripottele päälle juustoraaste ja
  24. rosmariininneulaset. Kääri taikina rullalle pitkältä sivulta ja
  25. nipistele sauma tiukasti kiinni. Nosta rulla pellille leivinpaperin
  26. päälle saumapuoli alaspäin.
  27. Vedä terävällä veitsellä tuparileipään pituussuunnassa muutama viilto
  28. niin, että täytteitä tulee näkyviin. Peitä leipä leivinliinalla ja
  29. kohota lämpimässä 30 minuuttia.
  30. Voitele tuparileipä kevyesti öljyllä ja ripottele päälle suolakiteitä
  31. sekä rosmariininneulasia. Paista tuparileipää uunin alimmalla tasolla
  32. 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

salaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit