Mainokset

LeipäRengasleipä ( Guglhupf) resepti

Mainokset

LeipäRengasleipä ( Guglhupf) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 2 t 15 min
  3. Rengasleipä Guglhupf
  4. 1 kpl
  5. 100 g sipulia
  6. 85 g pekonia
  7. 1½ dl saksanpähkinöitä (rouhittuna)
  8. ½ tl mustapippuria
  9. 3½ dl rasvatonta maitoa
  10. 25 g hiivaa
  11. 3 kpl munaa
  12. 1 dl parmesaanijuustoa (raasteena)
  13. 1 rkl hunajaa
  14. 2½ tl suolaa
  15. 10 dl hiivaleipäjauhoja
  16. 150 g voita
  17. Kuori ja silppua sipuli ja suikaloi pekoni. Kuumenna öljytilkka
  18. pannulla ja paista siinä sipulit ja pekonit. Lisää joukkoon rouhitut
  19. saksanpähkinät, kääntele hetki. Mausta seos rouhitulla mustapippurilla
  20. ja nosta jäähtymään.
  21. Mittaa kulhoon kädenlämpöinen maito ja liuota joukkoon hiiva. Lisää
  22. munat, juustoraaste, hunaja, suola sekä sipuli-pekoniseos. Sekoita
  23. taikinaan jauhot vähitellen. Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen voi.
  24. Alusta taikina tasaiseksi, peitä ja jätä kohoamaan noin 45 minuutiksi.
  25. Voitele ja jauhota vetoisuudeltaan noin kahden litran rengasvuoka.
  26. Nujerra taikina ja jaa se vuokaan tasaisesti. Peitä vuoka liinalla ja
  27. anna leivonnaisen kohota, kunnes taikina hipoo vuoan yläreunaa.
  28. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Paista rengasleipää eli guglhupfia noin
  29. tunti, kunnes se on kauniisti ruskettunut. Anna rengasleivän jäähtyä
  30. vuoassaan kymmenisen minuuttia ja kumoa se sitten jäähtymään.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit