Mainokset

Leivitetty pihvi Perinteiset porsaankyljykset resepti

Mainokset

Leivitetty pihvi Perinteiset porsaankyljykset resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Porsaankyljykset
  3. 4 annosta
  4. 750 g porsaankyljyksiä
  5. ½ kpl sitruunaa
  6. Leivittämiseen
  7. 1 dl vehnäjauhoja
  8. 1 tl suolaa
  9. ½ tl valkopippuria
  10. 1 kpl munaa
  11. 1 dl korppujauhoja
  12. Paistamiseen
  13. 1 rkl voita
  14. Nuiji kyljyksiä kevyesti nyrkillä ja leikkaa pari pystyviiltoa
  15. ulkoreunaan, etteivät kyljysten reunat käpristy paistettaessa ylös.
  16. Hiero kyljykset sitruunalla.
  17. Mausta vehnäjauhot suolalla ja pippurilla. Pyörittele kyljykset ensin
  18. maustetuissa vehnäjauhoissa molemmin puolin, kasta sitten kevyesti
  19. vatkattuun munaan ja lopuksi korppujauheeseen. Leivityksen tulee olla
  20. mahdollisimman tasainen ja ohut.
  21. Paista porsaankyljykset melko runsaassa rasvassa kauniin ruskeiksi
  22. molemmin puolin ja anna niiden hautua kypsiksi kannen alla miedolla
  23. lämmöllä.
  24. Kevennetty: Jätä leivitys kokonaan pois, mausta porsaankyljykset ja
  25. paahda tai pariloi ne pinnoitetulla pannulla tai uunissa.
  26. Karsittu: Jos haluat gluteenittoman leivityksen, käytä vehnäjauhojen
  27. tilalla gluteenitonta jauhoseosta ja tavallisen korppujauheen tilalla
  28. gluteenitonta korppujauhetta.
  29. Uudistettu: Tee uudenlainen leivitys. Sivele porsaankyljykset
  30. sinapilla ja pyörittele ne murskatuissa suolapähkinöissä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit