Mainokset

Leivokset Kirsikkakupit resepti

Mainokset

Leivokset Kirsikkakupit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Kirsikkakupit
  4. 20 kpl
  5. 150 g voita
  6. 1½ dl sokeria
  7. 1 tl vaniljasokeria
  8. 1 dl mantelijauhetta
  9. 1 kpl munaa
  10. 4 dl vehnäjauhoja
  11. Täyte
  12. 10 dl kirsikoita
  13. ¼ dl sokeria
  14. 4 dl vispikermaa (rasvaa 25 %)
  15. 1 rkl vaniljasokeria
  16. Vaahdota voi ja sokerit. Lisää mantelijauhe ja muna sekä lopuksi
  17. jauhot. Sekoita taikina tasaiseksi ja nosta puoleksi tunniksi
  18. jääkaappiin.
  19. Voitele noin 20 alumiinista leivosvuokaa tai peltivuokaa.
  20. Jaa taikina 20 osaan. Painele taikina vuokiin jauhotetuin tai
  21. kostutetuin sormin niin, että se nousee myös reunoille.
  22. Nosta vuoat uunipellille ja kypsennä niitä 175-asteisessa uunissa noin
  23. 15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullankeltaisia. Irrota
  24. leivonnaiset vuoistaan hiukan jäähtyneinä ja anna niiden kuivua ritilän
  25. tai leivinpaperin päällä. Kupit säilyvät tiiviissä rasiassa viileässä
  26. vähintään 2 viikkoa.
  27. Leikkaa kirsikat kivettömiksi lohkoiksi ja mausta sokerilla. Vatkaa
  28. kerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla.
  29. Täytä leivonnaiskupit kermavaahdolla ja kirsikkalohkoilla. Nauti
  30. kirsikkakupit heti.
  31. Ihanat kirsikkakupit ovat täydellinen vierasvara. Tee pikkuleipäkupit
  32. etukäteen ja täytä ne juuri sillä hetkellä, kun mökkivieraat kaartavat
  33. pihaan.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit