Mainokset

Leivokset Vaaleanpunaiset leivokset resepti

Mainokset

Leivokset Vaaleanpunaiset leivokset resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Vaaleanpunaiset leivokset
  4. 16 kpl
  5. 500 g murotaikinaa (pakaste)
  6. Täyte
  7. 3 kpl liivatelehteä
  8. 1½ dl laktoositonta maitojuomaa
  9. 1 kpl munaa
  10. 1 dl sokeria
  11. ¼ tl elintarvikeväriä (punainen)
  12. 2 dl laktoositonta vispikermaa
  13. 1 tl vaniljasokeria
  14. 1 dl hilloa
  15. Koristeluun
  16. 2 rkl koristerakeita
  17. Jaa sulanut, kylmä taikina paloiksi ja painele palat kevyesti
  18. voideltuihin leivosvuokiin. Peitä vuoat leivinpaperin palalla ja kaada
  19. päälle paksusti herneitä tai papuja, jotta taikina ei kohoa liikaa
  20. uunissa.
  21. Paista leivoskuoria 200-asteisessa uunissa 1215 minuuttia tai kunnes
  22. kuoret irtoavat vuoista. Poista pavut tai herneet heti. Jäähdytä.
  23. Valmista täyte. Liota liivatelehtiä 5 minuuttia kylmässä vedessä.
  24. Sekoita maito, muna ja sokeri kylminä kattilassa. Kuumenna seos (älä
  25. keitä!) ja liuota siihen liivatteet. Lisää karamelliväri.
  26. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää valmiiseen vaahtoon vaniljasokeri.
  27. Sekoita vaahto huoneenlämpöiseen kiisseliin.
  28. Levitä hilloa leivosten pohjalle ja kaada päälle täyte juuri ennen
  29. tarjoilua. Koristele vaaleanpunaiset leivokset nonparelleilla.
  30. Pidä osa taikinapaloista jääkaapissa, sillä taikina pehmenee nopeasti
  31. huoneenlämmössä. Kuoret kannattaa leipoa etukäteen ja säilyttää
  32. viileässä ja kuivassa paikassa. Voit käyttää leivosten täytteenä myös
  33. halvalla tai hillolla maustettua kermavaahtoa tai vaniljavanukasta.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit