Mainokset

Lettuleivokset

Mainokset

Lettuleivokset
 
Aineosat
  • 1 kananmuna
  • vehnäjauhoja
  • 2 dl kuohukermaa
  • suolaa
  • 1 dl maitojauhetta
  • kivennäisvettä
  • appelsiinin raastettu kuori
  • 50 g sulatettua margariinia tai voita
  • 4 rkl tomusokeria
  • marjoja, esim. mansikoita
  • 1 prk (250 g) mascarpone- tai (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
Ohjeet
  1. Riko kulhossa munien rakenne. Sekoita joukkoon kivennäisvesi, maitojauhe ja jauhot. Mausta suolalla. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista taikinasta ohukaispannulla pieniä lettuja. Anna niiden jäähtyä täytteen teon ajan. Puhdista ja tarvittaessa pilko marjat. Vaahdota kerma. Notkista toisessa kulhossa tuorejuusto ja mausta appelsiininkuorella ja tomusokerilla. Sekoita joukkoon kermavaahto. Lado kerroksittain lettuja, täytettä ja marjoja. Tarjoa heti.

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit