Mainokset

Letut Ohukaiset ja vadelmavaahto resepti

Mainokset

Letut Ohukaiset ja vadelmavaahto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Ohukaiset ja vadelmavaahto
  3. 4 annosta
  4. Ohukaiset
  5. 3 dl kivennäisvettä
  6. 1 kpl munaa
  7. 2 dl vehnäjauhoja
  8. ½ tl suolaa
  9. 1 rkl sokeria
  10. Vadelmavaahto
  11. 2 dl kasvirasvasekoitetta (soija) (vaahtoutuva, Go Green Vispi)
  12. 2 dl soijajogurttia
  13. 1½ dl vadelmahilloa
  14. 2 rkl sokeria
  15. 1 tl vaniljasokeria
  16. Ohukaisissa, pannukakuissa ja leivonnassa voit korvata maidon
  17. vedellä, hedelmämehuilla ja -soseilla sekä kaura-, soija- ja
  18. riisijuomilla. Esimerkiksi pullasta tulee herkullinen kauramaitoon
  19. tehtynä.
  20. Mittaa kivennäisvesi kulhoon ja sekoita joukkoon muna. Lisää
  21. vehnäjauhot, suola ja sokeri. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna
  22. taikinan turvota noin 20 minuuttia.
  23. Vatkaa soijavalmiste vaahdoksi. Sekoita joukkoon soijajogurtti. Lisää
  24. vadelmahillo ja makeuta sokereilla. Anna vetäytyä jääkaapissa
  25. ohukaisten paiston ajan.
  26. Paista taikinasta ohukaispannussa pieniä tai paistinpannussa isoja
  27. ohukaisia.
  28. Tarjoa ohukaiset vadelmavaahdon kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

piirakka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit