Mainokset

Letut Rahkaletut ja kossumustikat resepti

Mainokset

Letut Rahkaletut ja kossumustikat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 12 t
  3. Rahkaletut ja kossumustikat
  4. 6 annosta
  5. Kossumustikat
  6. 5 dl mustikoita
  7. 1 dl sokeria
  8. 2 tl vaniljasokeria
  9. ½ dl kirkasta viinaa (Koskenkorvaa)
  10. Rahkaletut
  11. 250 g maitorahkaa
  12. 4 kpl munaa
  13. 1 dl vehnäjauhoja
  14. 1 dl sokeria
  15. ½ dl voita (sulatettuna)
  16. 1 tl vaniljasokeria
  17. 1 tl kardemummaa
  18. ½ tl suolaa
  19. Lisäksi
  20. 2 dl ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  21. 1 rkl sokeria
  22. 1 tl vaniljasokeria
  23. Tee kossumustikat edellisenä päivänä. Mittaa kulhoon mustikat ja
  24. sokerit. Survo seosta hiukan esim. perunasurvimella. Nosta seos
  25. jääkaappiin kolmeksi tunniksi mehustumaan. Sekoita joukkoon viina ja
  26. anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
  27. Tee rahkaletut. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi, paksuksi taikinaksi.
  28. Sulata lettupannun koloissa voita ja paista taikinasta miedolla
  29. lämmöllä paksuja pikkulettuja.
  30. Pidä letut lämpiminä esimerkiksi 100-asteisessa uunissa foliolla
  31. peitettynä. Paista kaikki letut samaan tapaan.
  32. Sekoita ranskankermaan sokerit.
  33. Nauti rahkalettuja kossumustikoiden ja ranskankerman kanssa.
  34. Kossumustikat sopivat myös jäätelön seuraan.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

paistetut_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit