Mainokset

Lihahyytelö Hyytelöidyt fasaaninrinnat resepti

Mainokset

Lihahyytelö Hyytelöidyt fasaaninrinnat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Hyytelöidyt fasaaninrinnat
  4. 6 annosta
  5. 800 g metsälintua (fasaanin rintaa)
  6. 2 rkl oliiviöljyä
  7. ½ tl suolaa
  8. ½ tl mustapippuria
  9. 1 tl timjamia
  10. 1 rkl sitruunamehua
  11. Hyytelöliemi
  12. 2 dl omenatäysmehua
  13. 2 kpl liivatelehteä (liotettuna)
  14. Koristeeksi
  15. 1 kpl nektariinia (viipaloituna)
  16. ½ dl lakkoja
  17. ½ dl punaherukoita
  18. Ruskista fasaaninrinnat (4 kpl) paistinpannulla oliiviöljyssä. Nosta
  19. lihat uuninkestävään vuokaan ja mausta ne suolalla, pippurilla,
  20. timjamilla ja sitruunamehulla. Kypsennä 120-asteisessa uunissa
  21. lihapalojen koosta riippuen noin 10 minuuttia, kunnes sisälämpötila on
  22. 58 astetta. Jäähdytä lihat.
  23. Pane liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Lämmitä omenamehu ja
  24. liuota joukkoon kuiviksi puserretut liivatteet. Anna hyytelöliemen
  25. jäähtyä kunnes se alkaa hieman hyytyä. Viipaloi rinnat ja kokoa ne sen
  26. jälkeen uudelleen muotoonsa. Sivele pinta hyytelöllä.
  27. Koristele fasaaninrinnat hedelmäviipaleilla sekä marjoilla ja sivele
  28. tasaisesti hyytelöllä. Pane rinnat kylmään hyytymään noin tunniksi.
  29. Tarjoa hyytelöidyt fasaaninrinnat Waldorfin salaatin kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillaus

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit