Mainokset

Lihakastike Chili con carne resepti

Mainokset

Lihakastike Chili con carne resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Chili con carne
  4. 4 annosta
  5. 5 kpl tomaattia
  6. 2 kpl tuoretta chiliä
  7. 4 kpl valkosipulinkynttä
  8. 1 kpl sipulia
  9. 1 kpl vihreää paprikaa
  10. 420 g ruskeita papuja
  11. 2 rkl ruokaöljyä
  12. 250 g marinoituja naudanlihasuikaleita
  13. 1 tl suolaa
  14. 2 rkl tuoretta oreganoa (silputtuna)
  15. Tee tomaatteihin ristiviillot ja pane ne vajaaksi minuutiksi kiehuvaan
  16. veteen. Nosta tomaatit reikäkauhalla pois kattilasta ja jäähdytä ne
  17. kylmällä, juoksevalla vedellä. Kuori ja paloittele tomaatit ja poista
  18. kova kantaosa. Halkaise pesty habanero tai chilit, poista siemenet ja
  19. silppua puolikkaat. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet ja sipuli.
  20. Halkaise pesty paprika, poista siemenet ja kuutioi puolikkaat. Valuta
  21. pavut.
  22. Kuumenna öljy paistokasarissa tai paistinpannussa. Lisää chili- ja
  23. sipulisilput pannuun ja anna kiehahtaa. Lisää lihasuikaleet tai
  24. jauheliha ja ruskista. Mausta suolalla. Kaada pilkotut tomaatit pannuun
  25. ja hauduta kypsäksi. Jauheliha kypsyy hetkessä, mutta lihasuikaleet
  26. tarvitsevat jopa 12 tunnin haudutuksen. Lisää chili con carneen pavut,
  27. oregano ja paprikakuutiot kypsennyksen loppuvaiheessa joukkoon.
  28. Tarjoa chili con carne leivän, riisin tai maissintähkien kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit