Mainokset

Lihakastike ja muusi Omenainen possukastike ja juuresmuusi resepti

Mainokset

Lihakastike ja muusi Omenainen possukastike ja juuresmuusi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Omenainen possukastike ja juuresmuusi
  4. 4 annosta
  5. 400 g porsaanlihasuikaleita
  6. 1 kpl sipulia
  7. 2 kpl valkosipulinkynttä
  8. 2 tl tuoretta inkivääriä (raastettuna)
  9. ½ tl kanelia
  10. ½ tl suolaa
  11. 1 dl omenasosetta
  12. 1 dl vettä
  13. ⅓ kpl purjoa
  14. 1 kpl omenaa (punainen)
  15. Juuresmuusi
  16. 10 kpl perunaa
  17. ¼ kpl juuriselleriä
  18. 1 kpl palsternakkaa
  19. 1 kpl porkkanaa
  20. ¾ tl suolaa
  21. 2 dl kevytmaitoa
  22. Ruskista lihat pannulla. Jos liha on vähärasvaista lisää nokare voita
  23. tai margariinia.
  24. Kuori ja hienonna sipulit.
  25. Lisää pannulle sipulit, mausteet, omenasose ja tarvittaessa vesi. Anna
  26. hautua hiljaa poreillen.
  27. Pese ja kuori juuresmuusin kasvikset. Leikkaa ne muutamaan osaan, niin
  28. kypsyminen nopeutuu.
  29. Nosta kasvikset kattilaan ja lisää vettä sen verran että peittyvät.
  30. Lisää suola. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  31. Kasvisten kiehuessa paloittele halkaistu, huuhdeltu purjo. Pese omena
  32. ja poista siemenet. Paloitte omena noin sentin kuutioiksi. Lisää purjot
  33. ja omenanpalat kastikkeeseen ja anna hautua muusin tekoaika.
  34. Kaada muusijuureksista vesi pois. Hienonna juurekset survimella tai
  35. sähkövatkaimella. Lisää kuumennettua maitoa vähän kerrallaan, kunnes
  36. sose on sopivan sakeaa.
  37. Tarjoa juuresmuusi omenaisen possukastikkeen kanssa.
  38. Jos kaapissasi lojuu Römmertopf-savipata, sopii se tämän ruoan
  39. valmistukseen erinomaisesti.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit