Mainokset

Lihakastike Kiinalainen hapanimeläpossu resepti

Mainokset

Lihakastike Kiinalainen hapanimeläpossu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Kiinalainen hapanimeläpossu
  3. 4 annosta
  4. 300 g porsaan sisäfileetä
  5. 1 kpl vihreää paprikaa
  6. 1 kpl tuoretta chiliä
  7. 227 g ananasta (paloiteltuna)
  8. 5 kpl kevätsipulia
  9. ½ rkl rypsiöljyä
  10. 1 kpl valkosipulinkynttä
  11. 1 tl seesamiöljyä
  12. 4 rkl fariinisokeria
  13. 2 rkl soijakastiketta
  14. 2 rkl ketsuppia
  15. 2 rkl ananastäysmehua
  16. 2 rkl vettä
  17. 1 rkl tuoretta inkivääriä (raastettuna)
  18. 1 rkl viinietikkaa
  19. 1 rkl maissitärkkelystä
  20. Leikkaa liha paloiksi.
  21. Huuhtele kasvikset. Leikkaa paprika reilun kokoisiksi paloiksi. Poista
  22. chilistä siemenet ja hienonna chili. Valuta ananakset, ota mehu
  23. talteen. Hienonna sipulinvarret.
  24. Kuumenna öljy pannussa. Ruskista lihat, paprikat ja chilit. Nosta pannu
  25. pois liedeltä ja lisää ananaspalat sekä sipulinvarret.
  26. Hienonna valkosipuli. Kuumenna pienen kattilan pohjalla seesamiöljy,
  27. kuullota valkosipuli.
  28. Nosta kattila liedeltä ja lisää kastikkeen muut aineet. Sekoita kastike
  29. tasaiseksi ja kaada possunlihapalojen joukkoon paistinpannuun.
  30. Anna hapanimelän possukastikkeen kiehua noin 10 minuuttia.
  31. Tarjoa kiinalainen hapanimeläpossu jasmiiniriisin kanssa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit