Mainokset

Lihakastike Makkarakastike resepti

Mainokset

Lihakastike Makkarakastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. makkarakastike
  4. 5 annosta
  5. 500 g lenkkimakkaraa
  6. 1 kpl sipulia (hienonnettuna)
  7. 4 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  8. 6 rkl vehnäjauhoja
  9. 10 dl vettä
  10. 1 kpl lihaliemikuutiota
  11. ¼ tl suolaa
  12. 1 dl ruokakermaa
  13. Leikkaa makkara kuutioiksi. Hienonna kuorittu sipuli.
  14. Kuumenna 1 rkl rasva pannulla. Paista makkarat ja sipuli ruskeiksi.
  15. Siirrä syrjään.
  16. Kuumenna kattilassa loppu rasva ja lisää jauhot. Ruskista jauhoja koko
  17. ajan sekoittaen, kunnes ne ovat piparkakun värisiä. Kaada päälle vesi
  18. samalla sekoittaen. Lisää liemikuutio ja suola. Hauduta hiljaa
  19. poreillen noin 10 minuuttia.
  20. Kumoa kastikkeen joukkoon makkarat ja sipulit. Viimeistele kermalla ja
  21. kiehauta.
  22. Tarjoa makkarakastike paistettujen perunoiden ja sipulin sekä
  23. tomaattilohkojen kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit