Mainokset

Lihakastike Munuaiskastike resepti

Mainokset

Lihakastike Munuaiskastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Munuaiskastike
  4. 5 annosta
  5. 700 g munuaista
  6. 1 kpl sipulia
  7. 1 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  8. 1 tl suolaa
  9. ¼ tl valkopippuria
  10. 2 rkl vehnäjauhoja
  11. 2 dl vettä
  12. ¼ dl tomaattipyreetä
  13. 1 dl ruokakermaa
  14. 4 rkl persiljaa (hienonnettuna)
  15. Liota munuaisia puoli tuntia kylmässä vedessä. Halkaise ne
  16. pituussuunnassa neljään osaan. Poista munuaisten sisältä rasva ja
  17. sidekudos. Viipaloi.
  18. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä hienonnettu sipuli. Lisää
  19. munuaiset ja kypsennä välillä sekoitellen noin 10 minuuttia. Mausta
  20. suolalla ja pippurilla.
  21. Sekoita vehnäjauhot veteen haarukalla sekoittaen, kunnes seos on
  22. tasaista. Kaada suurus munuaisten päälle ohuena nauhana samalla hyvin
  23. sekoittaen. Kuumenna ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
  24. Lisää lopuksi kerma ja persilja. Kiehauta munuaiskastike.
  25. Tarjoa munuaiskastike riisin tai perunoiden kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kanapasta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit