Mainokset

Lihakastike Porostroganov resepti

Mainokset

Lihakastike Porostroganov resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Porostroganov
  4. 6 annosta
  5. 750 g poronkäristyslihaa (pakaste)
  6. 2 rkl ruokaöljyä
  7. 2 kpl sipulia (hienonnettuna)
  8. 5 dl vettä
  9. 2 kpl lihaliemikuutiota
  10. ½ tl maustepippuria (kokonaisia)
  11. 2 kpl laakerinlehteä
  12. 200 g ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  13. ¼ tl pippurisekoitusta
  14. 2 kpl maustekurkkuja (kuutioituna)
  15. Sulata poronkäristys pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista kohmeinen liha
  16. öljyssä muutamassa erässä. Lisää pannuun sipulisilppu ja sekoittele
  17. hetki.
  18. Lisää vettä niin paljon, että liha peittyy. Kuumenna kiehuvaksi.
  19. Murenna joukkoon liemikuutiot ja lisää mausteet. Anna hautua miedolla
  20. lämmöllä kannen alla noin 1½ tuntia. Lisää tarvittaessa vettä.
  21. Tarkista maku.
  22. Suurusta porokastike halutessasi. Lisää lopuksi ranskankerma. Mausta
  23. pippuriseoksella. Kuutioi kurkut ja lisää porostroganovin pinnalle.
  24. Tarjoa jauhoisista perunoista (esim. Rosamunda) valmistetun runsaan
  25. perunasoseen ja puolukkahillon tai sokeroitujen pakastepuolukoiden
  26. kanssa.
  27. Nopean perunamuusin teet pakastetusta muusiaineksesta.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

salaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit