Mainokset

Lihakastike Possu-punajuurikastike resepti

Mainokset

Lihakastike Possu-punajuurikastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Possu-punajuurikastike
  4. 6 annosta
  5. 1 rkl rypsiöljyä
  6. 500 g porsaanlihasuikaleita
  7. 1 kpl punasipulia (hienonnettuna)
  8. 2 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  9. 2 kpl punajuurta (suikaloituna)
  10. 2 rkl sitruunamehua
  11. 6 dl vettä
  12. 1 kpl lihaliemikuutiota
  13. 100 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (muruna)
  14. 1 rkl sokeria
  15. ¼ tl mustapippuria
  16. 2 rkl tuoretta oreganoa (hienonnettuna)
  17. Kuumenna öljy pannulla. Lisää huoneenlämpöiset lihasuikaleet ja
  18. ruskista ne kevyesti.
  19. Lisää pannulle sipulisilput, punajuurisuikaleet ja sitruunamehu. Jatka
  20. paistamista jonkin aikaa ja kääntelee seosta välillä lastalla.
  21. Lisää vesi, liemikuutio, juustomurut ja sokeri. Peitä pannu kannella ja
  22. anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 30 minuuttia, kunnes ainekset
  23. ovat kypsyneet.
  24. Tarkista maku ja mausta myllystä rouhitulla pippurilla sekä
  25. tarvittaessa suolalla.
  26. Lisää possu-punajuurikastikkeen pinnalle lopuksi yrttisilppua. Tarjoa
  27. possu-punajuurikastike joko kuorineen keitettyjen perunoiden tai
  28. perunamuusin kanssa.
  29. Jos haluat paksumman kastikkeen, käytä suurustetta (ruskeille
  30. kastikkeille) noin 1 rkl.
  31. Voit käyttää punajuuren asemesta borssikeittoaineksia, joita löydät
  32. kauppojen pakastealtaasta.

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit