Mainokset

Lihakeitto Juusto-paistikeitto resepti

Mainokset

Lihakeitto Juusto-paistikeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Juusto-paistikeitto
  4. 4 annosta
  5. 200 g porsaanlihasuikaleita
  6. 150 g saunapalvikinkkua
  7. 1 rkl rypsiöljyä
  8. 10 dl vettä
  9. 1 kpl lihaliemikuutiota
  10. 1 tl rosmariinia
  11. 2 rkl spelttijauhoja
  12. 2 dl kevytmaitoa
  13. 150 g leipäjuustoa (kuutioituna)
  14. 1 kpl keltuaista
  15. 1 dl ruokakermaa
  16. ¼ tl suolaa
  17. ¼ tl valkopippuria
  18. 2 kpl tomaattia (lohkottuna)
  19. Leikkaa possunsuikaleet ja palviliha pieniksi kuutioiksi. Paahda
  20. lihakuutiot padassa öljytilkkasessa. Lisää vesi, liemikuutio ja
  21. rosmariini tai kumina. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.
  22. Sekoita jauhot maitoon ja lisää seos keitokseen. Keitä noin 5
  23. minuuttia. Lisää leipäjuustokuutiot ja keitä vielä muutama minuutti.
  24. Vatkaa keltuainen kermaan. Nosta keitto liedeltä ja kaada kermaseos
  25. joukkoon vähitellen sekoittaen, ettei se kokkaroidu. Mausta suolalla ja
  26. pippurilla. Lisää tomaatit juusto-paistikeiton joukkoon.
  27. Tarjoa juusto-paistikeiton paahdetun ruisleivän kera.

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit