Mainokset

Lihakeitto Kirkas paksoi-possukeitto resepti

Mainokset

Lihakeitto Kirkas paksoi-possukeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Kirkas paksoi-possukeitto
  4. 4 annosta
  5. Pyörykät
  6. 300 g sika-nautajauhelihaa
  7. ½ kpl sitruunaruohoa
  8. 4 kpl valkosipulinkynttä
  9. ½ tl suolaa
  10. Keitto
  11. 10 dl kanalientä
  12. 200 g paksoita eli pinaattikiinankaalia
  13. 100 g tofua
  14. 50 g riisinuudeleita
  15. 1 rkl kalakastiketta
  16. ½ tl mustapippuria
  17. 2 kpl kevätsipulia
  18. Sekoita jauheliha, sitruunaruoho- tai sitruunamelissasilppu,
  19. valkosipuli ja suola joukkoon. Tee taikinasta pieniä pyöryköitä.
  20. Kuumenna täyteläinen kanaliemi kiehuvaksi ja keitä pyörykät kolmessa
  21. erässä. Keittoaika on noin 2 minuuttia, tarkista kypsyys halkaisemalla
  22. yksi pyörykkä. Nosta pyörykät lautaselle odottamaan keiton
  23. valmistumista.
  24. Siivilöi pyöryköiden keitinliemi ja kaada se kattilaan. Huuhdo paksoi
  25. ja paloittele varret ja lehdet. Kuutioi tofu. Kuumenna liemi kiehuvaksi
  26. ja lisää paksoin valkoiset varsipalat ja pätkityt riisinuudelit
  27. liemeen. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 23 minuuttia.
  28. Lisää vihreät lehdet, tofukuutiot, kalakastike, pippuri ja silputtu
  29. kevätsipuli sekä kypsät lihapyörykät keittoon. Kuumenna
  30. paksoi-possukeitto kiehuvaksi ja tarjoa lämmitetyistä kulhoista.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit