Mainokset

Lihakeitto Punainen jauhelihakeitto resepti

Mainokset

Lihakeitto Punainen jauhelihakeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Punainen jauhelihakeitto
  4. 6 annosta
  5. ⅔ rkl ruokaöljyä
  6. 400 g naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  7. 2 kpl sipulia
  8. ⅔ dl tomaattipyreetä
  9. 2 kpl lihaliemikuutiota
  10. 10 dl vettä
  11. 2 dl pastaa
  12. 2 tl paprikajauhetta
  13. ¼ tl sokeria
  14. 1 rkl basilikaa
  15. 4 kpl tomaattia
  16. Kuumenna rasva kattilassa ja ruskista jauheliha kevyesti. Kuori ja
  17. hienonna sipulit ja lisää ne jauhelihan joukkoon. Anna kypsyä muutaman
  18. minuutin ajan.
  19. Lisää joukkoon tomaattipyree, lihaliemikuutiot ja vesi. Jos haluat
  20. keitosta ruokaisampaa, lisää tässä vaiheessa mukaan pasta. Anna keiton
  21. kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  22. Mausta paprikajauheella, sokerilla ja basilikalla (sekä halutessasi
  23. ripauksella chiliä).
  24. Puolita tomaatit, poista kovat kannat, leikkaa lohkoiksi ja lisää
  25. keiton joukkoon. Anna punaisen jauhelihakeiton kiehua vielä noin 5
  26. minuuttia.
  27. Jos käytät pinnoitettua kattilaa, et tarvitse öljylisää
  28. jauhelihakeitossa.

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit